כאב גרון במשך חודשים

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

09/10/2020 | 13:20 | מאת: גל

שלום מזה כחצי שנה יש לי כאבי גרון חזקים, הם לא באופן רציף אבל קורים לפחות יומיים בשבוע (לפעמים יותר) לרוב עם הכאב גרון מופיע גם כאב ראש בהתחלה כאשר נבדקתי לא הייתה עדות לדלקת גרון אך בכל מקרה הרופאה הביאה לי אנטיביוטיקה, הייתה הקלה בזמן שלקחתי את האנטיביוטיקה אבל יום אחרי שסיימתי אותה הכאבים חזרו להיות כהרגלם. יש לי קישוריות בבלוטת תריס (עד גודל 5.5 מ״מ) ובלוטת לימפה שהתגלתה לאחר שמצאתי אותה במישוש בגודל 7 מ״מ האם יכול להיות לזה קשר לכאבי גרון? ואם לא אז מה כן? מיואשת מאוד והרופאים לא מביאים לי איזה שהוא פיתרון או סיבה למה זה קורה מרגישה כאילו אני עם דלקת גרון כבר חודשים..

הסיבות לכאבי גרון רבות מאוד, וההתבססות על אנטיביוטיקה כפתרון יחיד שגויה. יש צורך בבדיקה מקיפה ע"י אא"ג מומחה. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון