משהו מוזר באף או בפה

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

24/09/2020 | 10:23 | מאת: שי

שלום, תראה - יש לי מחיצת אף עקומה ונלזת אחורית, כנראה גם מתבטא באלרגיה של שינויי מזג אוויר או דברים אחרים, לא בדקתי. כשנזלת הייתה יורדת אחורה הייתי מוציא אותה אבל פעם עד כמה שאני זוכר לא הייתה בצבע. אולי מקרים בודדים בצבע של חתיכות יבשות כאלה שיוצאות מהאף. בשבוע האחרון רק כשאני קם בבוקר אני מרגיש שאני צריך להוציא נזלת אחורית לכיור וזה נקודה בודדת של משהו דמוי ליחה בצבע לא לבן אלא דומה לצבע של חתיכות נזלת שהתייבשו או לא ברור. לא יודע להגדיר את הצבע - אבל משהו קצת כהה מלבן. עכשיו זה מטריד אותי כי אני לא מבין מה הסיפור. וזה רק שאני קם בבוקר ופעם אחת בלבד. מה זה?

24/09/2020 | 10:25 | מאת: שי

חשוב לי להדגיש שאני לרוב נושם מהפה ב95 אחוז מהזמן.

נזלת אלרגית יכולה גם להסתבך עם סינוסיטיס. יש סבירות שזה מה שקרה אצלך. ממליץ על פניה לאא"ג מומחה. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון