קושי ורעש מהאף בזמן שאיפת אוויר

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

24/09/2020 | 08:12 | מאת: אלעד

שלום רב, מיזה זמן בזמן נשימה אני מרגיש בקושי להכניס אוויר ובשריקות אפיות מטרידות, בפרט בזמן שכיבה על הצד, דבר המונע ממני לישון כך. אין מדובר בצינון או בקורונה או באסטמה. בנוסף אני נוחר חזק לצערי. אילו דרכי טיפול אפשריות? האם זה מחייב ניתוח? תודה רבה.

יש להעריך את מבנה האף הפנימי וחלל האף. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון