מחיצה עקומה לאחר ניתוח קונכיות

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

08/09/2020 | 14:27 | מאת: שני

שלום אני לאחר ניתוח קונכיות יש הקלה ושיפור בנשימה מסתבר שיש מחיצה עקומה שגורמת גם היא לקשיי נשימה אני חוששת מאוד מאוד מניתוח ורציתי לשאול האם קיימת טכניקה ליישור המחיצה ללא ניתוח גם אם זה לא יהיה במאה אחוז גם אם יהיה שיפור במקצת אולי יש עוד אפשרויות ליישור המחיצה מלבד ניתוח החשש שזה לא תמיד מצליח והניתוח קשה מאוד תודה על המענה

השינוי הנדרש הוא מכני ולכן אין אופציה מלבד ניתוח. השאלה אם זה הפתרון לקשיי הנשימה שלך. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון