ריח רע מהפה מהגרון. !

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

16/08/2020 | 21:44 | מאת: דור יעיש

כבר שנים רבות שאני סובל מריח מהפה שאין לו כל קשר לשיניים ולכניכיים, אני טעם של הריח בעיקר כשאני משתעל או שאני מדבר בקול רם עברתי לפני שנה ניתוח שקדים בשל חשש לאבני שקדים,.אך שבוע לאחר הניתוח הריח חזר, והיום גיליתי משהו , השתעלתי מאוד מאוד חזק וראיתי שיצא חתיכות צהובות קטנות עם ריח של גיהנום, שזה הגורם לריח, מה זה יכול להיות דוקטור? חשוב לציין שיש לי הרבה ליחות,

ייתכן ליחה (ריאות או לחילופין סינוסים), או אבני שקד אם נשארו שאריות שקדים. אופציה נדירה תהיה אבני שקד לשוני. יש להגיע לבדיקה קפדנית. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון