גרון ופה יבש ודם בליחה בלילה ובבוקר

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

14/08/2020 | 09:14 | מאת: דוריטוס

שלום, במהלך השבוע לא שתיתי מספיק מים ואפילו היה יום אחד שבכלל. אני יודעת שזה לא תקין ואני בהחלט אשםר זאת. אבל אתמול בלילה באמצע השינה קמתי מאחר והרגשתי שהגאון והפה שלי יבשים וכשירקתי ליחה היא היתה עם דם. זה קרה לי בעבר וזה היה בתקופה שלא שתיתי הרבה אבל כמות הדם היתה פחותה. אחרי מספר יריקות ושתיה מרובה שלם מים הליחה היתה ללא דם. האם יש קשר בין יובש הגרון והופעת הדם בליחה?

הקשר בין הדברים קיים. במידה ולא תהיה הטבה, נא לפנות לבדיקת אא"ג מומחה. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון