חיידק הליקובקטר.......

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

28/07/2020 | 19:53 | מאת: אבי

היי אני בן 22 ולפני שנה סבלתי מחיידק הליקובקטר עשיתי בדיקה לאחר הטיפול התרופתי ויצא שאני נקי ובאמת הרגשתי טוב השאלה שלי כרגע אני מרגיש את אותם תסמינים שהיו לי במהלך החיידק רק בלי הבחילות (כאבי בטן קלים,גזים,צרבות) כמובן שהרבה יותר קל מהפעם הראשונה עכשיו רציתי לדעת בבקשה אם זה אפשרי שהחיידק יכול לחזור? אני ממש סובל מצרבת בעיקר בלילה כאבי בטן פחות כמעט ולא מרגיש.

אכן יכול לחזור. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון