כאבים באיזור הראש....

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

20/07/2020 | 21:25 | מאת: ג

שלום יש לי ב4 חודשים האחרונים לחצים/כאבים בצידו הימני של הראש, ברקה ובנוסף ימינה יותר, גם בעצם האוזן הימנית, בגולגולת בצד ימין, לאחרונה הצטרפו לחצים/כאבים באיזור העין הימנית, מצח בצידו הימני, האף בצידו הימני והלחיים הימניות. ב4 החודשים זה היה בא והולך ומגיע אחת לשבוע בערך, לפעמים בבוקר ולפעמים בערב. בשבוע האחרון זה 4 ימים ברצף מהבוקר עד הערב ואופטלגין לא ממש עוזר, נוירולוגית שלחה לסיטי מוח והוא תקין. האם יכול להיות שזו בעיה עצבית בצוואר או TMJ כפי שהיא חושבת? מה עוד ניתן לעשות ומה זה יכול להיות?

המגוון של האופציות רחב ודורש בירור מעמיק כולל בדיקה גופנית מקיפה. אכן יכולה להיות בעית מפרק כאחת האופציות. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון