שעווה רבה באוזניים, אייך לטפל?

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

20/07/2020 | 16:31 | מאת: מוריה

שלום, האוזניים שלי כל הזמן מתמלאות בשעווה ומרגישות ממש מלוכלכות גם בצד החיצוני של האוזן, מהי הדרך הנכונה לנקות את האוזן? אייך ניתן לטפל בהצטברות השעווה? לפעמים זה מגיע למצב שאני גם לא שומעת כלום וצריכה ללכת לרופא לניקוי.

מומלץ על ניקוי עיתי ע"י רופא אא"ג. לא מומלץ לנקות אוזניים עם קיסמי אוזניים. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון