סתימה בזמן שינה מקשה על הנשימה

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

20/07/2020 | 06:19 | מאת: נעם

במהלך הלילה נסתם לי הנחיר ומקשה על הנשימה. במהלך ההתעוררות הנחיר נפתח ואין זה אומר שיש לי נזלת בהכרח. אם אני מרסס חומר כמו אוטריבין לפני השינה הנחיר נשאר פתוח כל הלילה. איני משתמש מהנזק שהוא עלול לגרום. הדבר יוצר תחושה בלתי נסבלת שמעירה אותי ומקשה על השינה של הלילה. יש לי מחיצה עקומה אם זה רלוונטי. מה ניתן לעשות? תודה

מומלץ ניסיון טיפולי עם תכשירים סטרואידליים כגון סטרונייז או אבמיס. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון