לפני חמש שנים ניתוח קובלציה

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

15/07/2020 | 15:58 | מאת: שני

שלום רב ותודה מראש על המענה יש לי בבקשה שלוש שאלות לפני חמש שנים ביצעתי ניתוח קובלציה בהרדמה מקומית בקונכיות התחתונות לאחרונה תחושה ששוב יש קשיי נשימה הייתי כי צמחו שוב רציתי לשאול אם במידה ואני מבצעת שוב את הפעולה האם זה עלול לחזור שוב האם כריתה חלקית מבטיחה שלא יצמחו נשמע הליך קשה בהרבה או שגם פה יש סיכון שוב והאם פעולה זו נעשית בבית חולים או רק בפרטי הרופא שניתח אותי עובד בבילינסון ומבצע את הניצוח רק בפרטי לא במסגרת בית החולים הניתוח עצמו מאוד פשוט רק כל הפורצידורה מסביב מאוד מסורבלת סהכ צריבה בלייזר מדוע לא מבצעים את הפעולה בקופות הלולים או מרפאות חוץ בפחות מסורבלות תודה על המענה וסליחה על אורך ההודעה

הטיפול בקובלציה מקובל, אך הכריתה החלקית מניבה תוצאות מובהקות יותר ולאורך זמן. שאר התשובות מנהלתיות ולא במוקד הפורום הזה. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון