הרגשה לא נוחה באף לאחר צריבה חשמלית

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

21/05/2020 | 00:18 | מאת: מאיר

שלושה חודשים עברו מאז צריבה חשמלית של הטורבינות (קונחיות האף) ואני מרגיש לא טבעי בתוך האף,מרגיש שם יובש מסוים,חוסר נוחות,גירוד עקצוץ. כמה שאלות: למה זה קורה? והאם זו תופעה נורמלית אחרי שלושה חודשים ממועד הניתוח מה התועלת בניתוחים כאלו אם הם לא מפסיקים את הדימום?

צריבת קונכיות היא לשם שיפור הנשימה, ולא למניעת דימום. פנה לרופא המנתח להערכה. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון