שיעול טורדני כרוני, כאבי גרון באים והולכים וצרידות

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

28/04/2020 | 18:04 | מאת: שוש

שלום, בת 50. בשנים האחרונות אני סובלת משיעול טורדני שמופיע לעיתים, כאב גרון כמעט קבוע, צרידות ומיתרי קול יבשים. במהלך התקופה פניתי לרופאים, אולם לא נמצא משהו לא תקין. מבקשת לדעת באופן כללי מה בכלל יכול לגרום לתופעות שכאלו?

שלום רב תופעות אלו תלויות בגורמים רבים כולל מאמץ קולי, עישון, צרבות, מחלות סינוסים וכו. ממליץ לפנות לחוו"ד נוספת. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון