סטרפטוקוק A שלא עובר

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

18/04/2020 | 21:13 | מאת: רועי007

שלום, מזה זמן רב אני סובל מהחיידק סטרפ A בגרון וטופלתי כבר ב-3 סוגי אנטיביוטיקה ועדיין החיידק לא עובר לי ואני די סובל מזה וזה מפריע לי באיכות חיים שלי. בהתחלה טופלתי במוקסיפן, אחרי זה ברפאפן ואחרי זה בצפוויט. לפני שבועיים שוב הוא חזר ונתנו לי שוב רפאפן 40 כדור ופשוט זה לא עוזר. עשיתי משטח גרון והחיידק שם כולל הכאבים. האם יכול להיות שהחיידק חסין מפני כל הכדורים שלקחתי? מה ניתן לעשות בשלב זה ?

המשך יפול לפי מדרגיות עולה. במידה ויש צורך, מבצעים כריתה של השקדים. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון