אוזן נסתמת ונפתחת, טנטון וסחרחורת

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

12/04/2020 | 16:01 | מאת: שוקי

שלום רב פרופ' גבריאל חיים. שלשום חוויתי התקף סחרחורת ומאז כבר יומיים האוזן השמאלית מרגישה לי סתומה ולפעמים אני ממש מרגישה כאילו היא "משנה תדר" ממש תחושה של צפצוף קטן ושומעת חלש יותר ואחרי כמה שניות הכל בסדר. יש לציין שקבעתי תור לאא"ג אבל אני מאוד מודאגת כי נכנסתי לאינטנרט בטיפשותי וראיתי שיש מחלה שנקראת מנייר ואני מודאגת שזה עלול להיות זה. אני בת 25 עם בריאות תקינה בדרך כלל ובנוסף חשוב לציין ששעות השינה שלי התהפכו בשבועיים האחרונים ואני ישנה המון וקמה מאוחר ואולי הסחרחורת זה מזה...אם זה לא מנייר מה זה יכול להיות? לא מרגישה מצוננת. תודה מראש!!!!

הסבירות למנייר אינה גבוהה, אך עלייך להיבדק ולבצע בדיקת שמיעה בדחיפות. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון