ניב בוצומנסקי - הייתי אצלך בתאריך 26.02

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

19/02/2020 | 15:25 | מאת: ניב בוצומנסקי

היי זאת ניב בוצומנסקי, הייתי אצלך ב26.01 עם אמא שלי. לא עונים שני הטלפונים שכתובים האתר שלך. אני התחלתי אבאמיס אחרי שעשיתי משטח גרון שיצא שלילי לשלילת נשאות. בימים האחרונים עקב טיול לא הצלחתי להקפיד על לקחת אבאמיס באותה שעה. משלשום אני עם כאבי גרון, שיעול ונזלת ובאופן מפתיע גם כאבי ראש אבל אין חום. לקחו לי משטח גרון ועכשיו אני מחכה לתשובות. אם יצא חיובי להתחיל אנטיביוטיקה?

במידה והתשובה חיובית יש ליטול אנטיביוטיקה. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון