צינון שלוש שנים אחרי ניתוח אף ואוטריווין

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

17/02/2020 | 11:57 | מאת: מיקה שטיין

עשיתי ניתוח אף פלסטי ורפואי לפני 3 שנים. הייתי מצוננת בשבוע האחרון ולכן לקחתי אוטריווין לאף בערך 3 פעמים ביום לשלושה ימים האחרונים. האם זה יכול להזיק לי לאף ולתוצאה?

משך זמן שחמוש של עד 5 ימים באוטיריווין לא אמור לייצר נזק. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון