כאבים חזקים באף ונפיחות באף

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

06/02/2020 | 13:52 | מאת: רבקה

הי לפני שנה היו לי כאבים ונפיחות באף, הייתי אצל כמה רופאים כל אחד אמר משהו אחר, עשיתי גם אולטרסאונד לאף אבל עדין לא ידעו כל כך מה זה אחרי כמה חודשים זה עבר, לאחרונה הכאבים חזרו וגם הנפיחות, אני לא יודעת מה לעשות, יש לך אפשרות למה זה קורה ומה אפשר לעשות בנידון? תודה!

יש צורך בבדיקת האף בזמן התפיחות. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון