תעלה אוסטכיוס סתומה

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

02/02/2020 | 10:57 | מאת: חיים

שלום דר, יש לי תחושה של אוזן סתומה, זה מתבטא שאני צריך לנשום חזק מהאף בכדי לאזן לחצים, לאחר מכן שוב התחושה שהלחצים לא מאוזנים וצריך לנשום חזק לאזן, וזה כל פעם נפתח נסגר לסירוגין עם נשימה חזקה, ולא מתאזן לבסוף,אני שומע את הנשימה שלי לפעמים.. ותחושת הד קלה, יש נזלת לבנה סמיכה ולפעמים קצת צהובה,ואף סתום זמן ממושך האם הדבר יכול לחלוף לבד ללא כל טיפול? עברתי ניתוח באף וכל תרסיסי האף גורמים לי לדימומים ותופעות לוואי קשות. האם לדעתך נירות נופי לאוזניים יכול לעזור? או לגרום לנזק? מה האופציות? תודה רבה(:

יש ראשית לאבחן את הבעיה באף. השימוש בנרות אינו יעיל. ניתן לבצע הריבה של הניקוז במידת הצורך. בכל מקרה ממליץ ייעוץ מסודר. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון