נשיפה חזקה מהאף כמה דקות

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

28/01/2020 | 14:44 | מאת: מור

שלום רב דר', נכנס לי משהו לאף ואז סתמתי את נחיר שמאל וניסיתי בכל הכח כמה דקות לנשוף חזק מאד מהנחיר השני וזה יצא (כמו לקנח את האף). למרות זאת ניסיתי שוב באותה צורה לנשוף אולי נשאר משהו ואז הרגשתי שיוצא לי אוויר מהאוזן. אפשרי לקרוע את עור התוף במצב כזה. קצת נבהלתי. תודה מראש

הסבירות גבוהה שנוצר נזק לתופית נא לגשת לבדיקה. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון