כאב גרון וליחה דמית

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

23/01/2020 | 10:50 | מאת: ליאור

מזה שבוע וחצי כאבי גרון עם ליחה דמית והפרשות מוגלה . ללא חום ללא צינון ללא שיעול . רק כאב גרון וליחה מוגלתית עם דם ביריקה מהגרון . צירפתי תמונה של הלוע . ניראה משהו חריג ? . אני לא יודע אם קשור אבל משהתחיל הכאב גרון גם הצואה בגושים קטנים לבנים . שבדרך כלל גוש אחד וסיימתי את השירותים . אשמח לתשובה אם יש קשר ואם הגרון ניראה בסדר . ומה צריך לעשות

התמונה לא צורפה. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון