נזלות וסינוסיטיס בכל חורף

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

21/01/2020 | 17:09 | מאת: רפי

שלום, אני בן 42 בריא בד"כ. מאז ילדותי, בכל חורף אני נתקף בדלקות סינוסיטיס שנפתר ע"י מתן מוקסיפן 500 מ"ג. הדלקת ממש משביתה אותי עם כאבי ראש, כאבי עיניים וכו' והבעיה שבשלושת החורפים האחרונים היה לי 3 פעמים בכל פעם בהפרשים של כמה שבועות. כלומר יוצא לי בכל חורף ליטול סך של 3 חבילות אנט' סה"כ. הסיבה היא ככל הנראה שהנזלת שלא מתייבשת מחמירה לאט לאט את המצב ואז מתחיל הדלקת. הייתי אצל א.א.ג שבדק לי את המחילות של האף בעזרת צינורית עם מצלמה ואמר שהכל תקין. שאלתי - מה היית ממליץ לי לקחת כדי לייבש את הנזלת ובכלל, איך לא להגיע למצב שאני מנוזל לכתחילה? תודה

במידה ויש תופעות אלרגיות - יש לטפל באלרגיה. באם זה לא עוזר, יש לבצע CT מערות פנים ולשקול טיפול כירורגי. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון