בדיקת CT מערות הפנים

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

21/01/2020 | 10:19 | מאת: גל

שלום, הופנתי לסי.טי בשל סינוסיטיס שחוזר (כרוני). מאחר ומדובר בתופעה שלא קורת כל הזמן באופן רציף, אלא באה והולכת, אשמח להבין כיצד ניתן לאבחן זאת כאשר היא במצב לא פעיל. כשיש סינוסיטיס וסובלים מזה אז כל התסמינים מופיעים וכנראה שזה גם יראה בהדמייה. אך כשזה עובר (עד הפעם הבאה) ואין שום תסמין לזה, האם כשאני עושה את ההדמייה כשהמצב רגוע ומבלי שאני בכלל סובלת ממשהו באותו הרגע של הבדיקה (אין את התסמינים) עדיין ניתן לראות את זה ולאבחן? תודה

לעיתים שינויים מבניים של הסינוסים גורמים לסינוסיטיס חוזרת, ולכן יש טעם בביצוע ה CT בזמן בריאות. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון