תלונה בקושי שמיעתי בילד אחרי מחלה

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

19/01/2020 | 22:12 | מאת: אדרי

שלום, יש לי ילד בן 6 שחלה לפני 3 שבועות, התלונן על כאב אוזניים עם מעט חום ורופא משפחה שבדק שלל שיש בעיה באוזן וזה ויראלי שיעבור. אחרי כמה ימים עם חום גבוהה נמצא חיידק בגרון וטופל באנטיביוטיקה. מאז הוא מתלונן על קושי שמיעתי (לא מורגש בכיתה או בבית) ואומר שעובר מאוזן לאוזן כאילו שנסתם ורוב הזמן באוזן ימין. בנוסף מתלונן על גירודים באוזניים ומפעם לפעם על טעם מוזר בגרון ועובר לו לפעמים. הייתי לפני שבןע אצל רופא ילדים ושלל בעיה באוזן. בגלל שלא עובר מודאגת שיש בעיה שקשורה באוזניים שלא אותרה בנוסף לדלקת בגרון שעבר. חוות דעת בבקשה ותודה מראש.

נא לפנות לאא"ג מומחה לבדיקה ולשקול ביצוע בדיקת שמיעה דחופה. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון