בהמשך לשאלה על האוזן הסתומה

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

25/12/2019 | 10:13 | מאת: חיים

בהמשך לשאלה על האוזן הסתומה אמרת שזה אי ספיקה ל תעלת אוסטכית זה מסוכן? האם חייב טיפול ? או שזה יחלוף מעצמו וזה לא מסוכן פשוט הספריי לאף גורם לתופעות לוואי קשות של כאבים באף ויובש ודימום או יש אופציה אחרת? תודה

בקרים בהם אי הספיקה היא על רקע של מחלה זיהומית, גם הזמן ירפא אפילו ללא הספריי. זו אינה מחלה מסוכנת. בהצלחה פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון