ניקוב חור ראשון באוזניים

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

05/12/2019 | 19:53 | מאת: שי-לי

שלום, היינו היום בחנות תכשיטים ועשינו לבת שלנו בת השנתיים וחצי ניקוב ראשון באוזניים, המוכר אמר שיש עגיל רפואי לכמה שבועות, עגיל ציפוי זהב 24 קראט, ועגיל זהב 14 קראט. הוא לא הסביר לנו את חשיבות העגיל הרפואי ואמר שאפשר לשים עגיל ראשון ישר מזהב ולא חייב רפואי ואכן עשינו כך. אחרכך קראנו באתר שחייב שהעגיל הראשון יהיה רפואי השאלה האם זה באמת משנה? זה ששמנו לה עגיל זהב ישר ולא רפואי זה יכול להזיק לה והאם כדאי מהר להחליף לרפואי קודם למספר חודשים שצריך ורק לאחר מכן לחזור לזהב?

נא לפנות לפורום העוסק בבעיות עור או אלרגיה. בהצלחה פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון