סינוסיטוס

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

03/12/2013 | 20:26 | מאת: משה לוי

אני סבלתי מסינוסיטוס שבועיים והרופא נתן לי אוגמנטין ל14 יום וזה לא עזר במאה אחוז אי לכך המחלה חזרה בעצמה לאחר שבועיים, הלכתי לרופא אף אוזן גרון והוא נתן לי טיפול משולב של דאלצין סי וציפרודקס למשך שבוע, הטיפול עזר מאוד וכרגע המחלה נעלמה לגמרי אבל אני סובל עכשיו מחולשה כללית וכאבי בטן בעיקר בצד ימין למטה למרות שכבר חלפו כ 36 שעות מסיום הטיפול היות ואני מודאג מאוד רציתי לדעת מה זה יכול להיות תודה!

04/12/2013 | 08:54 | מאת: ד"ר יעל אסטרייכר-קדם

שלום, יכול להיות שמדובר בתגובה לטיפול האנטיביוטי. מומלץ לפנות לרופא המשפחה לבדיקה.

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון