ספריי אבאמיס לאף... לקיחה במשך שנים

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

12/11/2019 | 22:52 | מאת: שירן

שלום, אני משתמשת בספריי אבמיס כבר כ 8 שנים, והיום התחילו לי כאבים בתוך נחיר ימין, שהוא גם הרבה פעמים סתום לי. יש לי אלרגיה לאבק, אך אני אלא מתעטשת כמעט בכלל. האם אבאמיס יכול לגרום נזק לאף? ואם כן, מהו הטיפול? ובעצם זה אומר שעדיף לא להשתמש במשפאים לאף כאלו לאורך שנים? אני בת 32 וזה אומר שיהיו לי עוד הרבה שנים להשתמש בו. תודה מראש

לא ידוע על סיבוך הנובע משימוש ארוך טווח באבמיס. סיבה אפשרית לתחושות שלך היא פציעה מעצם השימוש בפריי באף. נא גשי לבדיקה. בהצלחה פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון