אוזן מציקה - מלאה ומצפצפת

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

01/11/2019 | 13:24 | מאת: א

הי, לפני 3.5 שבועות התחיל צפצוף באוזן שמאל, אחריו תחושת מליחות ועקצוץ בלשון , גיליתי סתימה כסופה שבורה והיא הוחלפה. התחושה בפה ירדה בהדרגה, עדין לא 100% (שבוע וחצי אחרי) אבל הרבה יותר טוב. האוזן - לא! תחושת מלאות, עדין צפצוף בשקט, אין תחושה של ירידה בשמיעה ולעיתים 2 האוזנים כואבות. בריאה, בת 40. רופא אוזנים לא אבחן דבר. מה זה יכול להיות? ומתי יעבור? האם מהסתימה השבורה?

ממליץ על ביצוע בדיקת שמיעה דחופה. בהצלחה פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון