מנעד קולי מוגבל לאחר צעקות

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

18/09/2019 | 14:06 | מאת: אלי

שלום רב אני בן 29 אני זמר עם מנעד קולי רחב וקול צלול. אני יודע לסלסל. אני לא מעשן. בחצי שנה האחרונה צעקתי הרבה מאוד בגלל ריבים עם אשתי עד למצב של צרידות - ככה כמה פעמים צרידות ואז רגיעה של המיתרים וחוזר חלילה. בחודש האחרון נרגעו קצת הצעקות ואני שם לב לפגיעה קלה במנעד הקולי שלי יחד עם פגיעה קלה במעבר בין צלילים נמוכים לגבוהים. זה יכול להיות בלתי הפיך? מה אני צריך לעשות כדי להחזיר את הקול שלי לקדמותו? כדאי לי לעשות בדיקת סטרובוסקופיה? תודה רבה

מומלץ ביצוע של סטרובוסקופיה. יש מצבים שבהם השינויים מתקבים לתקופת זמן ארוכה, ויש צורך בעזרה של קלינאית תקשורת. בהצלחה פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון