אוזן סתומה בצד שמאל.............

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

16/09/2019 | 13:36 | מאת: נטלי

בת 32 בזמן האחרון אני מרגישה שאוזן שמאל שלי סתומה כמו אוויר שאני נושמת מהאף בפה סגור גם.כאשר אני מנקה את האוזן יש תחושה של רטיבות.זה נמשך כבר המון זמן.אתמול בלילה היה לי כאב חד ואחכ זה חלף.יש לי רופא רק באוקטובר.מה זה יכול להיות"?

אוסף הסימפטומים מחייב בדיקה. ייתכן אי ספיקה של בצינור המנקז את האוזן התיכונה אך הרטיבות מרמזת על תהליך זיהומי. ממליץ לגשת לבדיקה. בהצלחה פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון