בעיית קישרית משני צדדים

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

10/09/2019 | 15:19 | מאת: רותי

חמותי סובלת מבעיית קשרית בבלוטת הטריס משני הצדדים , מטןפלת.. אך לא נאמר לה אם בעיה זו משפיעה לעתים על בליעת מזון, כגון: קטניות, אורז, לחם ומזונות לא רכים. כששאלה באחד הטיפולים אמרו לה שצריך ניתוח, אין לה מידע על איזה ניתוח מדובר והאם הוא מסוכן היא בת 85

לפי התיאור שלך, ההתוויה לניתוח היא יחסית. ממליץ על חוות דעת שניה. בהצלחה פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון