נושא האוזניים והמפרקי הלסת נושא דחוף !!

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

06/09/2019 | 22:18 | מאת: נתנאל חמיאס

זה אני נתנאל חמיאס שהיה לי עם הבעיה באוזניים לחץ ואטימות באוזניים בתאריך 13.6 שהתחיל פתאומי ועשיתי כל הבדיקות האפשריות באוזנים בדיקת שמיעה בדיקת טימנופטריה הכל תקיין הייתי אצל 3 4 רופאים של אף אוזן גרון שאמרו לי שהכל תקין ואין לי כלום רציתי לשאול הקליקים והרעשים ששמעתי חשבתי שזה קשור לאוזניים ואז עלייתי על הבעיה שזה המפרקי לסת והפה אין לי כאביים בכלל אבל מרגיש כמו לחץ במוח ומאחורי האפרסכת של האוזניים האם הבעיה שיש לי במפרקי לסת זה מקרין לאוזניים והראש והאם המפרקי לסת קשורים לאוזניים ולאובדן שמיעה זמנית ? רצייתי לשאול בנוסף התחיל לי תופעה של משהו בחייכ גירוי עם רוק מלא שאני ישן כל הכרית שלי רוק מוגבר ושאני אוכל יש לי כמות רוק שהיא יוצאת מהפה ושאני מנענע את הראש באוזן הבריאה יש כמו רוח כזה אין לי טינטנון בכלל לא שומעים רעשים יש לזה קשר ללסת והפה אני חייב לשאול יש לזה פתרון ומה עושים במצב כזה מפחד שזה יהיה מסוכן מה זה התופעה הזאת שיש לי מאוד מפחד חייב עזרה מה לעשות ?

חוזר ומזכיר את הבעיה האפשרית של ניקוז האוזן התיכונה. פנה לבדיקה אנדוסקופית. ניתן לנסות שוב טיפול סטרואידלי בספריי לאף. בהצלחה פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון