כאב גרון במשך כמה חודשים

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

02/09/2019 | 22:49 | מאת: שושן מזוז

היי. במשך כ4 חודשים אני סובל מכאב גרון עדין במשך היום וכאב גרון חריף מאד לאחר התעטשות ובזמן הוצאת אוויר בלחץ (לדוגמא: ניסיון ניפוח בלון...). הכאב הוא מטורף... עשיתי בדיקות דם, רופא א.א.ג החדיר לי מלצמה ואפילו אולטראסאונד, אך ללא אבחנה מיוחדת וללא מציאת הגורם לבעיה... הכאב מרגיש לי שנמצא באזור של הגרוגרת. מה זה יכול להיות...? תודה!

דרושה בדיקה מסודרת. ממליץ לשלול דלקת של בלוטת המגן. בהצלחה פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון