נזלת אחורית שפוגעת משמעותית באיכות החיים

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

02/09/2019 | 13:21 | מאת: אלי

שלום רב, בן 16 סובל כשנה מנזלת אחורית כרונית - שאותה אני צריך לכחכח ולהוציא מהפה מדובר על גושים ירוקים של נזלת שנמצאת בלוע האפי. חייב לציין שבתחילת התופעה הנזלת הייתה יותר שקופה. הנזלת הזאת גורמת לי לתחושת מלאות באותו אזור ובגלל זה יש דחף להוציא את זה. הלכתי לכמה רופאים אשר נתנו לי כמה תרופות - רופא אחד חשב שזה רפלוקס אז נתן לי נקסיום וזה לא עזר לאחר מכן הלכתי לעוד רופא שנתן לי תרסיס סטרואידלי (אבאמיס) אך זה עזר באופן חלקי בלבד. אני שנה אחרי ועברתי אצל הרבה רופאים ועדיין לא מצאתי קצה של חוט. אשמח לייעוץ. תודה.

ממליץ על בדיקה חוזרת של הלוע האפי בשלב ראשון ע"י אא"ג מומחה. ככל הנראה תצטרך טיפול אנטיאלרגי. בהצלחה פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון