צרבת - בדיקת תבחין נשיפה

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

01/09/2019 | 21:23 | מאת: אבי

אני סובל מידי פעם מצרבת. רופא א.א.ג נתן לי לעשות בדיקת נשיפה. בבדיקה באחד האתרים קראתי ש"אין צורך לעשות תבחין נשיפה במקרים של ריפלוקס חומצי או צרבת". מה דעתך ? האם אכן יש צורך בבדיקת נשיפה ?

מטרתו של מבחן הנשיפה היא לאתר את החיידק הליקובקטר. מומלץ לבצע את הבדיקה במסגרת בירור מסודר של רופא גסטרו. בהצלחה פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון