גירוד בגרון ובחזה צד ימין אחרי שיעול וצחוק

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

29/08/2019 | 09:02 | מאת: רוני

הייתי אצל רופא משפחה והסברתי לו מגרד לי בגרון ובחזה מצד ימין אחרי שאני צוחקת או משתעלת והוא צחק עליי ואמר לי שהוא לא יודע על דבר כזה ושאם אני רוצה אני יכולה ללכת לרופא אף אוזן גרון לבדוק אם יש משהו כזה. כשזה קורה זה ממש מגרד ואני לא יכולה להפסיק לגרד. אני לא יודעת אם זה קשור או לא אבל יש לי קצת תת פעילות של בלוטת התריס. ידוע למה זה קורה?

מדובר ככל הנראה בהקרנה עצבית מאיזור בית החזה. ממליץ על בדיקת רופא ריאות ובדיקת אא"ג. בהצלחה פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון