קליקים (פקים) באוזניים בזמן אכילה ובליעת רוק ללא כאבים !

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

19/08/2019 | 19:54 | מאת: נתנאל חמיאס

זה אני שוב עם אותו סיפור כבר כמה פעמיים עם האוזניים שלפניי חודשיים ב13/6 התחיל לי תופעה פתאומי לבד של לחץ כמו (אטימות) ללא פקים וקליקים באוזניים ללא כאביים היתיי 3 פעמיים אצל רופא אף אוזן גרון עשו לי בדיקות בדיקת אוזניים אוטוסקופית וגם מצלמת סיב אופטי שהכניסו צינור עם מצלמה אמרו לי שהכל תקין אצלך רק לפני שחודש התחיל לי פקים באוזנייים וקליקים אתמול הייתי אצל רופא אף אוזן גרון מומחה באשקלון הראתי לו כל הבדיקות שעשיתי גם של הבדיקת השמיעה וגם שהייתי אצל רופא אף אוזן גרון אחר בבית חולים קפלן זה שהכניס לי מצלמות לאוזניים אמר זה קורה בתקופת מעבר הוא הסביר לי התעלת השמע שלך לא פתוחה עד הסוף היא נפתחת ונסגרת לא עד הסוף בגלל זה אתה מרגיש קליקים ופקים באוזן השאלה וזה יחלוף לבד חשוב לציין לפני שזה קרה לי הבעיה באוזניים שמעתי תקין פיקס והכי משגע אותי שאין לי כאביים אז מה זה יכול להיות התופעה של קולות מהאוזן כמו פיצפוצים או בועות קליקים איך שלא קוראים לזה והלחץ באוזניים אני מפחד שיהיה לי משהו מסוכן באוזניים ולפעמיים ישלי על הכרית רוק שיוצא לי מהפה זה הרבה קורה לי הרוק הזה מה אני צריך לעשות אני צריך ללכת שוב לרופא אף אוזן גרון ? חיייב עזרה אן יעוץ בזה

לבעיה הזו לוקח זמן עד שהיא מסתדרת. כל הבדיקות תקינות. תמתין בסבלנות. בהצלחה פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון