ניתוח בלון לאזניים האפ יכןל לעזור

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

28/07/2019 | 23:07 | מאת: רעות

היי. לני כ7 חודשים חוויתי בארוטראומה טחרי טיסה שלוותה בירידה בשמיעה אוזניים סתומות וכאבי ראש חזקים. טופלי בסטרואידים השמיעה חזרה להיות תקינה. מספר חודשים לארח מכן טופלתי גל בספרי סטרואידלי לאף שהקל במקצת. בחודשיים האחרונים אני עדיין חווה מידי פעם כמו לחץ.באוזנים שגם משפיע על לחץ בראש והרגשה שזה משתחרר בתחושה שמשו יוצא מהאוזניים. נידבקתי אצל מספר רופאי אף.אוזן גרון כולל בדיקות שמיעה תקינות. השאלה אם הנושא קשור לחוויה של הבראוטרומה והאם ניתוח בלון יכול לעזור? יש לציין שלפני הטיסה לעולם לא היו לי הרגשות כאלו ואני לא מרגישה שהאוזניים סתומו רק הרבה פעמים הרגשה של לחץ. תודה רעות

בסבירות גבוהה יש התוויה לביצוע הרחבה עם בלון של התעלה האוסטכית. אחוזי ההצלחה נעים סביב 80% ולכן הפרוצדורה מומלצת במידה והיא נדרשת. בהצלחה פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

01/08/2019 | 21:17 | מאת: רעות

תודה על המענה. האם יכול להיות שכל הבדיקות תקינות כולל בדיקות שמיעה ועדיין יש צורך בניתוח? כיצד ניתן להחליט? יש אפשרות להגיע להתיעצות

בדיקת השמיעה הינה פקטור אך לא יחיד. ניתן לפנות להיתייעצות דרך דרכי הקשר המצורפים. בהצלחה פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון