תחושת "משהו תקוע" בגרון

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

16/06/2019 | 21:35 | מאת: רז

שלום ד''ר. אני בן 27, בריא. כבר כמה חודשים שיש לי תחושה כאילו יש לי איזו בלוטה/משהו בגרון, באיזור השקד בצד ימין. זו תחושה שבאה והולכת - לפעמים ממש מרגיש לי כאילו משהו תקוע שם למשך כמה ימים - וזה מאוד מציק, ולפעמים יש כמה ימים שהכל כרגיל וכאילו לא היה כלום מעולם. חשוב לי לציין שאין מדובר בכאב, רק בהרגשה מציקה. כשאני אוכל ההרגשה מוקלת משמעותית. הלכתי לרופא אאג, אמר לי שלדעתו הכל תקין. שלח אותי לאולטרסאונד שגם יצא תקין. אבל הרי ברור שמשהו לא תקין, או לפחות לא כרגיל... זו תחושה חדשה שאי אפשר להתעלם ממנה ואני מרגיש שלהגיד שהכל בסדר זה לא מספיק. אציין שיש לי שקד מאוד מכתשי ואני סובל מאבני שקדים לפעמים, אבל זה ככה כבר המון שנים, אז אני לא בטוח אם זה קשור. אשמח לשמוע את דעתך ד''ר האם מהתאור שלי יש לך איזה רעיון למה זה יכול להיות? ואם לא, מה היית ממליץ לי לעשות? מרגיש לי לא נכון להתעלם מהתופעה. תודה רבה על העזרה.

ייתכן ומדובר באבן שקד גדולה. בכל מקרה ממליץ לשקול בדיקת גרון אנדוסקופית. בהצלחה פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570בהצלחה

05/06/2023 | 11:24 | מאת: מיטל

היי רז, אני סובלת מזה עכשיו. ממש אותו דבר! התיאור שלך ממש מדויק להרגשה שלי. תוכל להגיד לי מה עשית בסוף? מצאת מה זה היה? האם זה עבר ואיך טיפלת? תודה רבה מראש🙏🏻🙏🏻🙏🏻 מיטל

09/06/2023 | 06:50 | מאת: טל

בסוף מצאת מה הייתה הבעיה? אני בדיוק באותה בעיה והאולטרסאונד יצא תקין

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון