אשמח שתענה אני ממש לחוצה..

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

16/06/2019 | 02:21 | מאת: חסוי

הי אשמח שתענה אני ממש לחוצה.. לפני כמה זמן יצא לי בלוטה כזאת מאחורי האוזן ולא התייחסתי לזה ורק לפני איזה חודש וחצי חודשים התחלתי להתייחס לזה הלכתי לרופא הוא הביא לי אנטיביוטיקה ומשחה ואמר שזה כלום הבלוטה נעלמה ואז אחרי כמה שבועות יצאו לי שתי בלוטות באוזן השנייה והלכתי עוד פעם לרופא אחר שמבין יותר והוא אמר שזה בלוטת לימפה נפוכה והביא לי כדורי אנטיביוטיקה ומשחה.בלוטה אחת נעלמה ואחת לא מה אני אמורה לעשות?אני ממש לחוצה ..

ככל הנראה לא משהו מסוכן. אם זה לא נעלם ניתן לבצע US בהצלחה פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570בהצלחה

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון