נוזלים באוזן התיכונה

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

11/06/2019 | 12:22 | מאת: משה

אני בן 65 וסובל במשך כשנה מירידה בשמיעה. בבדיקת רופא אא"ג ובדיקת שמיעה נקבע שיש נוזלים באוזן התיכונה והומלץ על ניתוח כפתורים. מה לגבי מכשיר אירפופר האם כדי לנסות להשתמש בו במקום ניתוח כפתורים?

איר פופר הוכח כפתרון זמני ככל הנראה ללא השפעה על מנגנון יצירת הנוזלים. יש לבדוק אנדוסקופית את הלוע האפי טרום החלטה על המשך טיפול. בהצלחה פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון