בליטה אפורה בחלק האחורי של הלשון.

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

06/06/2019 | 16:35 | מאת: מיטל

שלום, היום בבוקר התעוררתי עם צריבה בגרון שאני בולעת רוק. חשבתי שזה השקדים אבל שהסתכלתי על הגרון . ראיתי בליטה בצבע אפור בחלק האחורי של הלשון שכנראה היא זאת שגורמת לצריבה. מה זה יכול להיות? האם לגשת לבדיקה ?

נא לגשת לבדיקה בהצלחה פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון