למי לפנות כדי לקבל איבחון וטיפול !

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

02/06/2019 | 14:18 | מאת: אתל

נזלת אחורית לבנה וצמיגה במשך 3 חודשים לאחר צינון או נוזלת ללא הרף ומקשה על בליעה תכופה או תקועה בלוע צמיגית ולא ניתנת לבליעה ומשגעת. כנראה על רקע דלקת (לא זיהומית)ובצקת באף ובסינוסים. כיום מקבלת פרדיזינון 20 מג פעם ביום. יש הטבה אך עדיין הנזלת האחורית גורמת סבל רב וחסר תיפקוד. אני אשה בגיל 70 + עם מחלות רקע.הייתי אצל מספר רופאי א.א.ג וגם אצל רופא אלרגיה שנתן לפני חדש טיפות דתאמיצין שעזר במידת מה. כיום כאמור פרדיזון. למעשה אני חשה שאין אבחנה ברורה. לא יודעת למי עלי לפנות. כל רופא נותן טיפול אחר. והנזלת האחורית ללוע ממשיכהוהורסת את הריריות ומקשה על נשימה לפעמים תחושת חנק. מה עושים? האם אין גורם כלשהו שיכול לרכז טיפול? מסגרת מרפאת חוץ בביח?

יש לפנות לא.א.ג מומחה לבדיקה אנדוסקופית של האף והלוע. בהצלחה פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון