אי תפקוד תעלות האוזן

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

30/05/2019 | 16:32 | מאת: אילת

לפני כ8 חודשים התחלתי לסבול מאטימות באה והולכת באוזניים .המצב היה תמידי וכמה ימים האוזן הייתה אטומה תמידית ואחכ יום פתוח וחוזר חלילה.לפני כחודשיים תחושת האטימות החלה לפחות כרגע האוזן אטומה קצת אולי מס דק בשבוע ורוב הזמן פתוחה ככה למעלה מחודש וחצי.האם זה נחשב שיפור שמעיד כי האוזניים בדרך .להתאוששות?

סביר להניח. לאחר זמן ממושך יחסית ממנו סבלת, יש לפנות לבדיקת רופא מומחה. בהצלחה פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון