תחושת לחץ באזוניים לאחר שימוש באוטמי אוזניים

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

25/05/2019 | 11:03 | מאת: רועי

שלום רב, אני בן 37, סטודנט. משתמש באוטמי אוזניים בעת למידה באופן קבוע. לפני שנתיים סבלתי מתחושה שאוזן שמאל סתומה לאחר שימוש ממושך באוטמי אוזניים. פניתי לרופא אא"ג אז שאב לי את הפקק שגרם לי לתלונות ומאז התלונות חלפו. כעת סובל מתחושה של לחץ בשתי האוזניים. פניתי לרופא אא"ג - לא מצא משהו מכני או מרכיב של דלקת . המליץ על שימוש באוטומיצין. עדיין אני מרגיש את אותן תלונות. לציין שלא חליתי בתקופה האחרונה ואין לי חום או תלונות אחרות. מה אפשר לעשות כדי להקל את התחושה הזו ועוד כמה זמן אמור לחלוף? תודה רבה

אינני חושב שהאוטומיצין יעזור. פנה בדיקה חוזרת, כולל בדיקת שמיעה וטימפנומטריה. בהצלחה פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון