כאב באוזן בעקבות צעקה

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

20/05/2019 | 11:17 | מאת: אדם

לפני כשבוע, כאשר צעקתי חזק (שניות בודדות), נגרם לי כאב באוזן שמאל בעיקר. בפרט יש רגישות באוזן לשמיעה, ותחושה ששומע 'רחש חשמלי' (טיניטוס?). האם פגעתי באוזן? אילו בדיקות יש לעשות? תודה

בדיקת רופא אא"ג ואופציה של בדיקת שמיעה בהצלחה פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון