כאבי אוזן לאחר בדיקה עם אוטוסקופ

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

15/05/2019 | 06:47 | מאת: ליאנה

שלום ותודה, האם בדיקה שגרתית עם אוטוסקופ שקונוס שנראה לי ארוך עם אור בקצה לבדיקת האוזן יכולה לגרום נזק גם בטעות של רופא א.א.ג ? אולי מהטיית זווית ההכנסה או לפצוע את המקום או קריעת עוף התוף? לאחר הבדיקה האוזניים במיוחד שמאל כואב לי מאד גם כשאני מורידה את הראש. יש מצב שזה יכול לקרות בטעות? תודה על תשובתך הכנה.

הסבירות לפגיעה בתופית נמוכה מאוד. תתכן פגיעה בתעלה. בהצלחה פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון