ציפצוף באוזן שמאל כמה חודשים

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

14/05/2019 | 21:03 | מאת: דנה

יש לי ציפצוף באוזן שמאל שנמשך כמה חודשים (לעיתים יותר לעיתים פחות), בבדיקת שמיעה: באוזן שמאל בלבד לקוי שמיעה ב - 8KHZ, 6KHZ, של 35DB . בשאר התדרים שמיעה תקינה בשתי האוזניים. בשתי אוזניים SRT 5DB דיסק 100% בשתי אזניים רופא אף אוזן גרון שלח אותי לבדיקת MRI מוח. תוצאות בדיקה: הדמיית המוח ותעלות השמע בגדר הנורמה. מה עוד ניתן לבדוק / לעשות ?

ניתן להכנס לבירור של טינטון (בירור ממושך ולעיתים גם ביצוע בדיקות שאינן בסל). ממליץ לנסות מיסוך באופן עצמאי. בהצלחה פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון