בדיקת רופא א.א.ג גרון ואוזניים

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

13/05/2019 | 18:52 | מאת: ליאן

שלום ותודה מראש, מיום שבת כואב לי הגרון בצד ימין כמו דקירה שאני בולעת את הרוק או האוכל כאבי תופת וגם הקרין לאוזן. הלכתי היום לרופא שבדק אותי עם מראה ואמר לי שיש לי פתח כזה ענק שאפשר לראות את הוושט , הקיבה והכל. כמו כן שמתי לב שהכניס את המראה ממש עמוק לתוך הגרון. אחר כך בדק לי את האוזן עם מכשיר ואור שהוא נראה לי מאד ארוך (אוטוסקופה).... 2 שאלות דחופות אליך בבקשה נכנסתי לחרדה, האם בדיקה עם המראה אפשר לנגוע במיתרי הקול או באיברים אחרי בגרון מפני שיצאתי ממנו פתאם יש לי גירוי בגרון שלא היה לי לפני הבדיקה. למה? והאם הבדיקה באוזן עם המכשיר שהוא ארוך (ישנם כל מיני אורכים ואצלי היה ממש ארוך) יכול לפגוע בעור התוף? אנא תשובתך בהקדם,, תודהה רבה רבה,, ליאן

בדיקה עם מראה לא יכולה להגיע עמוק כ"כ. בדיקת אוזניים כן, אם היא מבוצעת עם אנדוסקופ. בהצלחה פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון